Srbija ima budućnost, ali za nju mora da se bori radom, posvećenošću i marljivošću: Vučićeva poruka uoči sutrašnje posete Borskom okrugu (FOTO)

Kampanja "Budućnost Srbije" se nastavlja sutra u Borskom okrugu

  • 11

Predsednik Aleksandar Vučić posetiće sutra Borski okrug, u nastavku kampanje "Budućnost Srbije".

Predsednik je na Instagram nalogu @budućnostsrbijeav, uz fotografiju iz kampanje na kojoj se pozdravlja s jednim radnikom, napisao:

- Srbija ima budućnost, ali za nju mora da se bori radom, posvećenošću i marljivošću. #budućnostsrbije, Borski okrug, 16. mart".

Vučić će se građanima Borskog okruga obratiti na skupu u Boru, sutra u 17 sati.

 
 
 
View this post on Instagram
#BudućnostSrbije #theFutureofSerbiaA post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara, a cilj predsednika je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    15. mart 2019 | 18:10

    Господине Председниче у принципу сви свако има будућност под одређеним условима, а услови су ОСНОВНИ да у друштву постоји ПРАВО и ПРАВДА .Да ли сте ви остварили ПРАВО и ПРАВДУ у Србији ?Без ПРАВА и ПРАВДЕ нема будућности .Корупција ,Партократија , неправедно и непостојеће судство ,бахатост власти и појединаца не стварају услове за упоран рад и борбу за боље сутра јер боље сутра није исто у неправди .У свакој држави на прво место мора бити ПРАВО и ПРАВДА а ви лично о томе ништа не говорите и на томе не радите .Обесправљен човек не радо ради и не брани државу у којој се осећа обеспраљен .

  • Rastko

    15. mart 2019 | 12:30

    Marljiv sam radan i posvecen ali bez obzira na sve te moje i suprugine vrline zivim sa svojom porodicom jos malo pa skoro kao u kamenom dobu a ako mi ne verujes svrati na kafu i pice za toliko imam da te ugostim i pocastim postovani moj predsednice dobro namernice.

  • Rastko

    15. mart 2019 | 12:32

    Pitujem predsednika, pomocu koji trikovi se od plate u Serbiji zivi kao bubreg u loju kao neki sto zive a ja od iste i zivim i radim kao da sam u zatvorenom rudniku ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA