Palma: Večeras je izvršen pokušaj puča upadom u zgradu RTS-a

Ne glasa se za nasilje i siledžijstvo već za program i dela - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije

  • 17

Povodom upada opozicionih lidera u zgradu RTS- a, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je večeras pokušan puč.

- Večeras je izvršen pokušaj puča upadom u zgradu RTS-a, čiji su organizatori lideri Saveza za Srbiju. Država mora najstrožije da kazni organizatore upada. Srbija nije Venecuela niti će biti. Čestitam policiji na odmerenoj i odličnoj reakciji - izjavio je Marković.

Kaže da je opozicija poslala ružnu sliku u svet misleći da će na taj način skrenuti pozitivnu pažnju na sebe, ali da su u stvari pokazali da su siledžije.

- Siguran sam da ogromna većina građana Srbije osuđuje brutalno nasilje opozicije. Ne glasa se za nasilje i siledžijstvo već za program i dela - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    17. mart 2019 | 08:14

    Svaki noramlan čovek u Srbiji osuđuje nasilje koje izvodi opozicija!

  • Тодорић

    17. mart 2019 | 05:49

    Чак и Никола Сандуловић их је напустио.

  • slađa

    17. mart 2019 | 00:03

    Tako je, Palma. ovo jeste bio pokušaj puča i maltretiranje zaposlenih u medijskom Javnom servisu Srbije. Srbija se nije uplašila, niti će ustuknuti pred bagrom koju neprofesionalnim ponašanjem pomažu neki strani faktori. Ako Srbija uzvrati punom silom, kako je namerila, neće biti na udaru samo novinari koji su ohrabrivali siledžije da vrše torturu nad novinarima RTS- a, već će biti za 5 dana u prizrenu. Ovo je sramota. medijska udruženja i redakcije, kao i međunarodne institucije treba da osude ove fašiste koji upadaju bespravno i ugrožavaju državnu imovinu. Sramota!Opozicija je izgubila legitimitet i svi učesnici da odgovaraju za ove radnje. Tužilaštvo da se oglasi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA