• 99

SzS traži da se puste svi privedeni do 15 časova

SzS tvrdi da je uhapšenima bez osnova dosuđeno 30 dana pritvora

  • 99

Opozicioni Savez za Srbiju zatražio je danas da budu pušteni svi privedeni zbog protesta, koje, ističu, smatraju političkim zatvorenicima, i da je rok vlastima za njihovo oslobađanje do 15 sati.

SzS u saopštenju tvrdi da je uhapšenima bez osnova dosuđeno 30 dana pritvora.

Zbog sumnje da su sinoć uneli motornu testeru u zgradu RTS-a i mahali njom pred zaposlenima u ovoj medijskoj kući privedeni su M. Č. (1977) i M. P. (1976), saopšteno je iz MUP.

Policija je privela i U. S. (1994) koji se sumnjiči da je razbio staklo na ulazu u zgradu Radio-televizije Srbije. Zbog napada na ovlašćeno službeno lice privedeni su A. N. (1984), V. J. (1976) i M. M. (1995). Oni se sumnjiče da su u subotu u zgradi RTS-a, fizički nasrnuli na policijske službenike i naneli im više udaraca.

Priveden je i S. S. (1992) koji je, kako se sumnja, danas na uglu ulica kralja Milana i kneza Miloša fizički nasrnuo na policijskog službenika. O svemu su obaveštena nadležna tužilaštva, kao i sudije za prekršaje.

VIDEO: Žestok sukob policije i demonstranata, jedna osoba uhapšena

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Bane

    Niko ne sme biti pušten jer bi to bio znak da svi možemo da upadamo u bilo koju javnu instituciju kada god hoćemo i pretimo zaposlenima.

  • Deki

    Naravno da ih treba pustiti odmah nakon što nadoknade štetu i odsluže kazne.

  • Dakki

    Da li zele i muzicku zelju?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima