≫ 

Zajednička vežba "Vojske Kosova" i Albanije usred Kosova Polja (FOTO)

Ova vežba se sprovodi u centru KBS za potragu i spasavanje u selu Pomozatin kod Kosova Polja

  • 11

Pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga nalaze se na zajedničkoj vežbi traganja i spašavanja u planinama, saopštila je albanska ministarka odbrane Olta Džačka.

Džačka je na svom Instagram profilu napisala da se na taj način nastavlja saradnja Prištine i Tirane u raznim oblastima.

- Ponovo regionalna saradnja, zajedno sa svojim kolegama iz Kosovskih bezbednosnih snaga, obuka za planinsku potragu i spasavanje u Centru za obuku i spasavanje Pomozatin - napisala je ona.

Ova vežba se sprovodi u centru KBS za potragu i spasavanje u selu Pomozatin kod Kosova Polja.

- Ovoga puta, pripadnici albanskog bataljona za podršku zajedno sa kolegama iz KBS na planinskoj obuci - dodala je Džačka.

VIDEO: Ovako su Albanci zamislili svoju "vojsku" takozvane države Kosovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    19. mart 2019 | 15:36

    Da vlada Srbije u UN zakazati hitno sastanak zajedno sa Rusijom i Kinom jer ovo je najgrublje krsenje UN mandata KFOR-a, UN r-1244,Ustava Srbije Ili vojni savez sa Putinovom Rusijom i Ruske vojne baze po celoj Srbiji ili cela vlada Srbije da da ostavku a potraziti vojnu pomoc Rusije! Da predsednik Srbije prekine turisticke posete Srbije pod naslovom BUDUCNOST SRBIJE nego da uspostavi Ustavni teritorijalni syuverenitet nad juznom Srbijom Kosovo i Metohijom ili ostavku!

  • RICINUS

    19. mart 2019 | 15:15

    Tražiti od velikih sila pripajanje teritorije albanije srbiji za delove kosova.... ovu takozvanu vežbu proglasiti agresijom i okupacijom albanije nad delom srpske teritorije

  • ivan s

    19. mart 2019 | 15:45

    Još malo pa će vežbati i na Kopaoniku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA