SNS: Prekinuta sednica Skupštine grada Kruševca, vređane odbornice

Pozivamo nadležne državne organe da pod hitno reaguju i sankcionišu ovakvo sramno i nedopustivo ponašanje koje ništa dobro ne može da donese ni Srbiji, ni njenim građanima, koji žele da žive u miru, u normalnoj i uređenoj demokratskoj državi, dodaje se u saopštenju

  • 21

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je 11 "siledžija i bandita" jutros nasilno prekinulo sednicu Skupštine grada Kruševca i najbrutalnije verbalno napalo odbornice te stranke.

Kako se precizira, radi se o predstavnicima "Ðilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza".

- SNS najoštrije osuđuje najnovije brutalno nasilje koje dolazi iz redova osvedočenih lopova i batinaša iz Saveza za Srbiju, čiji je jedini program napadanje i vređanje žena - navodi se u saopštenju.

SNS, takođe poziva nadležne državne organe da hitno reaguju i sankcionišu ovakvo ponašanje.

- Ovih 11 bandita i nasilnika poslužili su se jutros istim metodama kao i njihovi šefovi, fašista Boško Obradović i lopovi i tajkuni Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, koji su upropastili državu, a koji sada na svakom mestu rade ono što jedino i umeju - izazivaju nasilje i incidente - dodaje se u saopštenju.

Pozivamo nadležne državne organe da pod hitno reaguju i sankcionišu ovakvo sramno i nedopustivo ponašanje koje ništa dobro ne može da donese ni Srbiji, ni njenim građanima, koji žele da žive u miru, u normalnoj i uređenoj demokratskoj državi, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    22. mart 2019 | 12:43

    Nasilje opozicije ne jenjava, svakodnevno procitamo ili cujemo za neki vid naselja od strane pomenutih.Dakle, stop nasilju!Za najostriju osudu je svaki oblik nasilja, neka neko preduzme nesto protiv ovih nasilnika i huligana!

  • Dakki

    22. mart 2019 | 12:39

    Nastavljaju sa nasiljem ovi iz SzS.

  • Kosta

    22. mart 2019 | 12:31

    Uhapsiti počinioce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA