≫ 

Šef naprednjaka u Jagodini tvrdi da ga je napao jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona"

Prema njegvim rečima, ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini

  • 48

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je da je danas u 13:30, vođa protesta „Jedan od 5 miliona“ u Jagodini Saša Živković ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda na njegov račun.

On je naveo da su zaposleni, koji su bili na licu mesta, doživeli stres i veliku neprijatnost, jer "namera istog bila je da isprovocira i obračuna se sa njim".

- Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća „Pošte Srbije“, već radi u privatnom obezbeđenju, koje je „Pošta“ u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika JP „Pošta Srbije“, odnosno kurira i zajedno sa njjim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima - rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske naprede stranke u Jagodini.

Kako je dalje naveo, i pre četiri dana je preko njegovog kuma dobio pretnje od Živkovića koji mu je tada poručio "da zna gde mu je kuća i da će videti".

- Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta „Jedan od 5 mliona“ u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je Gradski odbor Srpske napredne stranke dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije - izjavio je Radosavljević.

Prema njegvim rečima, ceo slučaj je prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini.

- Molim nadležne organe svakog građanina Jagodine i Srbije, podjednako zaštite od nasilnika, kakav je vođa protesta „Jedan od 5 miliona u Jagodini“ i njegovi mentori u Beogradu“, poručio je Radosavljević. „Ovo je još jedan primer ko predstalja normalnu, a ko nasilnu Srbiju, kakva siguran sam Srbija nikada neće biti - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA