≫ 

Slovenački pripadnici KFOR-a u akciji: Iznenadna vežba međunarodne misije na Kosovu (FOTO)

Vežba je izvedena kako bi vojnici povećali nivo koordinacije i interoperativnosti, kroz praksu, razvoj tehnika i poboljšanje procedura na terenu i u vazduhu

  • 6

Vojnici Kfora, pripadnici slovenačkog kontigenta sproveli su još jednu vojnu obuku, objavljeno je na Fejsbuk profilu Kfora.

Vežba je izvedena kako bi vojnici povećali nivo koordinacije i interoperativnosti, kroz praksu, razvoj tehnika i poboljšanje procedura na terenu i u vazduhu, preneo je Radio Kontakt Plus.

Vojnici Kfora često izvode ovakve vežbe da bi, kako navode iz ove vojne misije, bili efikasniji a u cilju održavanja mirnog i stabilnog okruženja na Kosovu u skladu sa mandatom koji su dobili od Ujedinjenih nacija.

VIDEO: Svaka čast! Srbin sa Kosova vojniku KFOR-a: Je l' čekate da nas i odavde proteraju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    29. mart 2019 | 12:09

    Nasli da vezbaju na Kosovu. Slovenci dolaze masovno u Srbiju,lepi docekani,lepo se provedu a sada na Kosovu protiv Srba. Kako cinili zlo nad Srbima tako vam se vratilo svima.

  • Putin R.S

    29. mart 2019 | 12:16

    Slovenacka vojska, Crnogorska vojska, Albanska vojska, ustaska vojska, Makedonska vojska😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

  • FANTOM

    29. mart 2019 | 14:34

    E kad si u NATO-u onda ides bez pogovora gde ti kazu. Mozda je to put da se vratimo na Kosovo . Idemo u NATO pa po zadatku na Kosovo a onda bog ce ga znati sta, ali misija zavrsena. Srpska vojska na Kosovu i rezolucija 1244 realizovana. Ogromna euforija sirom Srbije , pobeda politike mirnim putem , a zasluznima imena glavnih ulica u Pristini, Peci , Urosevcu, Prizrenu i ostalim gradovima. Moze da bude, ali nemora da znaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA