Instagram uklonio video zgrade u kojoj živi Vesić

Kako je javila televizija Pink na svom internet portalu, "video koji je Bastać postavio ugrožava bezbednost Vesića i njegove porodice i poziva na nasilje"

  • 24

Instagram je danas uklonio video koji je bio postavljen na profilu predsednika beogradske opštine Stari grad Marka Bastaća, u kojem je prikazana zgrada u kojoj živi zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Kako je javila televizija Pink na svom internet portalu, "video koji je Bastać postavio ugrožava bezbednost Vesića i njegove porodice i poziva na nasilje".

Vesić je pre dva dana najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv Bastaća, navodeći da je on, sa svojom "crnom trojkom", obilazio zgradu u kojoj živi, snimao ulazna vrata njegovog stana i ulaz u zgradu.

Vesić smatra da je to deo akcije koju su, kako kaže, "fašista Boško Obradović i tajkun Dragan Ðilas" najaviljivali s ciljem da ga "blokiraju", kao što su pokušali da "blokiraju" predsednika Srbije u njegovim službenim prostorijama na Andrićevom vencu.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA