Vučić na štandu Srbije na sajmu u Mostaru podelio predstavnicima BiH medenjake u bojama srpske trobojke (FOTO)

Predsednik je obišao gotovo ceo sajam, kako bi se upoznao sa ponudom i iskoristio priliku da porazgovara sa predstavnicima BiH

  • 31

Predsednik Aleksadnar Vučić poklonio je danas, na nacionalnom štandu Srbije na Sajmu privrede u Mostaru, predstavnicima BiH medenjake u bojama srpske zastave i u obliku srca, na kojima piše "Budućnost nas spaja".

- Ne piše ništa loše - rekao je Vučić uz osmeh dok je delio medenjake zameniku predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganu Čoviću, predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i pojedinim ministrima Saveta ministara BiH.

Aleksadnar Vučić poklonio je predstavnicima BiH medenjake u bojama srpske zastave i u obliku srca, na kojima piše "Budućnost nas spaja-Foto: Predsedništvo Srbije

Vučić je porazgovarao sa izglačaima iz Srbije, koji su nastupili u organizaciji PKS.

Prethodno, predsednik Srbije je obišao i štandove Mađarske i Hrvatske.

Na štandu Hrvatske je, uz čašu belog vina, nazdravio sa Dodikom i Čovićem.

Vučić je obišao i štand "Blatina Žilavka", gde je sa Dodikom probao hercegovačko belo vino.

Predsednik je obišao gotovo ceo sajam, kako bi se upoznao sa ponudom i iskoristio priliku da porazgovara sa predstavnicima BiH-Foto: Predsedništvo Srbije

Predsednik je obišao gotovo ceo sajam, kako bi se upoznao sa ponudom i iskoristio priliku da porazgovara sa predstavnicima BiH.

Takođe, posetio je i štand Republike Srpske.

Vučić je, nakon obilaska, sa domaćinima, prisustvovao kao gost svečanom otvaranju nacionalog štanda Kine, koja je partner ovogodinjeg sajma.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA