Dačić sa ambasadorima Velike Britanije i Kanade o učešću na konferenciji o slobodi medija u Londonu (FOTO)

Kif i Čaba su izrazili nadu da će Srbija učestvovati u radu te konferencije, a ministar Dačić je istakao da Srbija pozdravlja inicijative koje doprinose slobodi medija

  • 0

Ambasadori Velike Britanije i Kanade u Beogradu Denis Kif i Ketlin Čaba u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem izrazili su nadu da će Srbija učestvovati na konferenciji o slobodi medija koja je planirana za jul ove godine u Londonu.

Dačić je, naime, danas primio ambasadore koji su ga upoznali sa zajedničkom inicijativom svojih vlada da u julu ove godine u Londonu budu domaćini međunarodne ministarske konferencije o slobodi medija, navedeno je u saopštenju za medije Ministarstva spoljnih poslova.

Foto: Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova/Ognjen Stevanović

Kif i Čaba su izrazili nadu da će Srbija učestvovati u radu te konferencije, a ministar Dačić je istakao da Srbija pozdravlja inicijative koje doprinose slobodi medija i smatra da značaj ove teme nameće potrebu da ona bude predmet konstantnog međunarodnog dijaloga.

Foto: Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova/Ognjen Stevanović

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA