I Vesić i gradski odbornici SNS sutra počinju štrajk glađu

Taj potez, kako navodi Vesić, vide kao jedini razuman i civilizovan način na koji bi se, kažu, suprotstavili "huliganizmu i nasilju koje lideri SzS sprovode u Beogradu"

  • 37

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će zajedno sa odbornicima SNS u Skupštini grada i izabranim funkcionerima te stranke u Gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu.

Taj potez, kako navodi Vesić, vide kao jedini razuman i civilizovan način na koji bi se, kažu, suprotstavili "huliganizmu i nasilju koje lideri SzS sprovode u Beogradu".

- Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu - rekao je Vesić za "Informer".

Ranije danas isti list je objavio da će i ministar odbrane Aleksandar Vulin sutra stupiti u štrajk glađu.

Vesić je dodao da se nikada nije dogodilo da uprava grada radi, modernizuje i razvija Beograd, a da se opozicija tome protivi rušeći i terajući investitore.

- Jasno je da oni to rade da bi ovoj zemlji bilo gore. Zato je naša odluka da započnemo štrajk glađu jedini civilizovan način na koji ćemo pokazati da je njihovo ponašanje nedopustivo - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA