≫ 

Ovako su pristalice Marka Bastaća izbacile odbornike SNS iz zgrade Skupštine opštine: Vesić objavio snimak (VIDEO)

Snimak je na svom Fejsbuk profilu objavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

  • 33

Pristalice Marka Bastaća, predsednika Opštine Stari Grad, ranu jutros su iz zgrade Skupštine opštine nasilno izbacili odbornike SNS.

Snimak je na svom Fejsbuk profilu objavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i napisao:

- Pogledajte kako plaćeni kriminalci Marka Bastaća, huligana koji je nažalost predsednik opštine Stari Grad, jutros oko 05.00 sati iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad, izbacuju odbornike izabrane na listi Srpske napredne stranke.

SNS: KRIMINALCI MARKA BASTAĆA IZBACILI ODBORNIKE SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika.

- Jutros oko 05.00, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču - kaže se u saopštenju.

Ističe se da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

- Marko Bastać misli da mu to što je deo narko klana, u kome se nalazi i njegov brat, dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu - kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih".

- Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Milana Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke - zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

Video: Pristalice Marka Bastaća izbacile odbornike SNS-a

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    13. april 2019 | 12:32

    Mora se stati na put ovakvom ponašanju opozicije.

  • Viktor

    13. april 2019 | 12:04

    Dokaz da opozicija nastavlja sa svojim nasilničkim ponašanjem, da je to jedina stvar koju oni propagiraju, remete mir građanima i iživljavaju se nad ljudima, ovo treba oštro osuditi i kaznitu!

  • Danijel

    13. april 2019 | 11:15

    Ovakvo ponasanje ne prilici jednom predsedniku opstine. Stvarno vise sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA