≫ 

"Policija danas nije zaustavila nijedan autobus koji je prevozio putnike ka Beogradu"

Protest opozicije "Jedan od pet miliona" biće održan danas ispred Skupštine Srbije, sa početkom u 15 časova

  • 19

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, oglasio se povodom informacija koje su se pojavile u javnosti, da policija brani građanima da iz drugih gradova Srbije dođu u Beograd na protest koji organizuje opozicija.

On je u objavi na Tviteru demantovao to i poručio da su u pitanju "lažne vesti".

- Na teritoriji čitave Srbije policija danas nije zaustavila nijedan autobus ni kombi koji su prevozili putnike ka Beogradu. Nemojte da širite lažne vesti - naveo je on.

Načelnik PU Pančevo, Nikola Popovac, izjavio je da su neistiniti i netačni navodi koji su se pojavili u javnosti i na društvenim mrežama, da su policijski službenici Policijske uprave Pančevo isključili iz saobraćaja neka vozila.

- Policija nije isključila iz saobraćaja nijedno vozilo, niti ga uputila na vanredni tehnički pregled. Apelujem na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju za političke obračune, čime nanose štetu policijskim službenicima koji profesionalno i predano brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje - rekao je on.

Protest opozicije "Jedan od pet miliona" biće održan danas ispred Skupštine Srbije, sa početkom u 15 časova.

Predstavnici Saveza za Srbiju najavili su da će na protestu ispred parlamenta biti pročitani zahtevi ujedinjene opozicije i predstavljen plan kako će dalje delovati.

Na skupu će govoriti javne ličnosti i lideri opozicije, ali iz SzS nisu precizirali o kojim ličnostima je reč. Nije poznat ni kompletan scenario, koliko će protest trajati, čime će se, kako i kada okončati, te da li će biti uobičajene šetnje.

Video: Pristalice Marka Bastaća izbacile odbornike SNS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA