Mihajlović: Demokratija nisu vulgarnosti, uvrede i nasilje

Ona je ponovila poziv opozicionim liderima da se uzdrže od nasilja i tako pokažu odgovornost i prema svojim pristalicama i prema onima koji ih ne podržavaju

  • 8

Članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović rekla je danas da je Srbija demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje, pa i nezadovoljstvo, ali na miran način, bez nasilja.

- Demokratija znači poštovanje volje građana i smenjivost vlasti, ali na izborima, ne na ulici. Demokratija nisu vulgarnosti i uvrede upućene neistomišljenicima koje smo danas čuli, niti je nasilje koje sprovode i na koje pozivaju lideri Saveza za Srbiju - istakla je Mihajlović u saopštenju.

Ona je ponovila poziv opozicionim liderima da se uzdrže od nasilja i tako pokažu odgovornost i prema svojim pristalicama i prema onima koji ih ne podržavaju.

- I današnje okupljanje pokazuje da je Srbija demokratska zemlja u kojoj svako može da iskaže nezadovoljstvo na miran i civilizovan način. To je upravo ono za šta se Srpska napredna stranka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije sve vreme zalažu, da Srbija bude uređena zemlja, a ne ona u kojoj će se problemi rešavati nasiljem - zaključila je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    13. april 2019 | 19:00

    Stvarno? Pa sto onda ne ukinete farmu, parove itd?

  • Niko

    13. april 2019 | 23:12

    Ma Vi mozete da pricate sta hocete mi iako ne idemo na te mitinge opozicije smo potpuno nezadovoljni. Niste ni svesni kolikoje nezadovoljan narod. Tako ni zuti nisu bili svesni jer nisu osetili kako im zivimo, mi obicni ljudi. A Vi ne osluskujete nas obicne ljude. Isto cete proci kao i oni jer mi ne zaboravljamo bahatost i lazi. Nismo zutima necemo ni Vama

  • ROBIN LUD 80

    13. april 2019 | 18:59

    Ovo vise nije demokratija nego cist kapitalizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA