≫ 

Objavljeni snimci sa sahrane Zorana Đinđića kao slike sa protesta opozicije, Vesić ekspresno odgovorio (FOTO)

Žarko Jokanović je objavio sliku sa sahrane Zorana Đinđića kao sliku sa propalog protesta opozicije, nemam reči - poručio je zamenik gradonačelnika

  • 61

Srpski scenarista i glumac Žarko Jokanović objavio je fotografiju sa sahrane Zorana Đinđića, aludirajući na broj ljudi koji se okupio na protestima koji je organizovala opozicija.

Na njegovu objavu reagovao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je na Fejsbuku poručio da "tako nešto može da uradi samo bolesna osoba".

- Ovo može da učini samo neko ko je bolestan. Žarko Jokanović je objavio sliku sa sahrane Zorana Đinđića kao sliku sa propalog protesta opozicije. Nemam reči.

Scenarista se ubrzo posle ove objave oglasio i poručio da je smao "podelio" tuđu objavu i da nije napisao da je fotografija sa protesta.

- Pošto su me obavestili o čemu je reč, odmah sam to obrisao, jer ne želim da obmanjujem nikoga - napisao je on na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    14. april 2019 | 11:53

    Opozicija treba da se stidi svih svojih reci i dela

  • Dejan

    14. april 2019 | 11:53

    Ova opozicija ne bira sredstva,pa kako ih nije sramota

  • Una

    14. april 2019 | 12:50

    Prljave igre opozicije. Ovo je drugi pokusaj obmane javnosti. Prvi je bio Janko Veselinovic koji je slike iz Pariza predstavio kao slike njihovog protesta. Bruke jedne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA