Petrović: Pozivam nadležne organe da preduzmu sve propisane mere da stanu na put grupici huligana koja demolira naš grad

Poručujem fašisti Bošku Obradoviću, tajkunu i lopovu Đilasu i Jeremiću i njihovoj barabi i potrčku Marku Bastaću, da nikada fasizam i kriminalni klanovi neće pobediti pristojnu i modernu Srbiju - izjavio je član Predsedništva SNS

  • 25

Beograđane će još jednom skupo koštati bahatost i vandalizam Marka Bastaća, izjavio je Luka Petrović, član Predsedništva SNS, reagujući povodom današnjeg blokiranja radova na Trgu Republike od strane predsednika GO Stari grad i njegovih istomišljenika.

Kako je kazao Petrović, Bastać je uspeo da se obračuna sa građevinskim znakovima i ogradama i po ko zna koji put je maltretirao vredne radnike, koji samo obavljaju svoj posao, sa željom da nam Stari grad i Beograd bude lepši i uređeniji.

- Za razliku od njega i tajkuna Dragana Đjilasa, Vuka Jeremića i fašiste Boška Obradovića, upravo su ti znakovi naši simboli, simboli rada, građenja, stvaranja svega onoga što su oni uništili i opljačkali. A, simbol politike SzS jeste upad u RTS sa testerom, napadanje radnika "Gradske čistoće", izbacivanje legitimno izabranih odbornika iz Skupštine opštine i vređanje žena.

Zahvaljujuci odgovornoj ekonomskoj politici i stabilizaciji javnih finansija, koju je hrabro proveo predsednik Aleksandar Vučić, mi danas imamo novca koji možemo da trošimo na puteve, bolnice, škole i vrtiće.

Kome to danas smeta? Istim onima koji su se obogatili i opljačkali državu i naš narod.

Poručujem fašisti Bošku Obradoviću, tajkunu i lopovu Đilasu i Jeremiću i njihovoj barabi i potrčku Marku Bastaću, da nikada fasizam i kriminalni klanovi neće pobediti pristojnu i modernu Srbiju.

Pozivam nadležne državne organe da preduzmu sve zakonom propisane mere da stanu na put grupici huligana koji maltretiraju i demoliraju naše građane i naš grad - kazao je Petrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlatan

    18. april 2019 | 14:32

    Niko ne može nekažnjeno da uništava imovinu i da ugrožava druge!

  • Rambo

    18. april 2019 | 14:30

    Primaju punu platu a nikada nisu na radnom mestu!PA GDE TO IMA LJUDI MOJI?!!!!!

  • Deks

    18. april 2019 | 14:12

    Idite fašistički progoniti svoj narod i tako se ponašate bićete na stubu srama u istoriji vladavine Srbijom stičete vam se pokoljenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA