≫ 

Na sahranu mogu da idu oni koje je ona zadužila: Mihajlović kaže da nikad nije bila fan Mire Marković

To je period koji je ovoj zemlji ostavio puno ratova, krvi i suza - osvrnula se Mihajlović na period vladavine porodice Milošević

  • 21

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da nikad nije bila fan porodice Milošević, te poručuje da na sahranu Mire Marković treba da idu oni koje je supruga bivšeg predsednika Slobodana Miloševića zadužila.

Upitana da li će ići na sahranu u Požarevac, Mihajlovićeva je rekla:

- Nikad nisam bila fan porodice Milošević. To je period koji je ovoj zemlji ostavio puno ratova, krvi i suza. Mogu da idu oni koje je ona na neki način zadužila.

Mira Marković umrla je 14. aprila u Rusiji, a urna sa njenim pepelom biće položena u Požarevcu, u subotu u 15 časova u dvorištu porodične kuće.

VIDEO: Mira Marković preminula u bolnici u Moskvi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    18. april 2019 | 16:36

    Kakvo, zlo, kakvu krv pominje ova dama!? !? Ko je tera da dodjes na sahranu!? Na sahranu idu oni koji osećaju bol u dusi za nekoga koga su znali iz bilo kog razloga, a ne koji su imali vajde!? Kakve gluposti izrečene, a ne potvrđene!? Ne mudruj, ne filisofiraj politički, vec gde Ti je duša!? Ako si hrišćanka, bar ucuti neiritiraj ostale zbog izrečene neistine!?

  • Draksi

    18. april 2019 | 15:54

    Neka si i ti rekla nesto!

  • Sta reci

    18. april 2019 | 18:20

    I sta kaze zena koja je Ministar u Vladi. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA