Marjanović: Reketiranje omiljena igra Bastaća i Đilasa

Marjanović navodi da misli na desetine prijava koje su podneli ugostiteljski objekti sa opštine Stari grad i koji tvrde da ih je Bastać "reketirao" za bašte koje se postavljaju na ovoj teritoriji grada

  • 1

Članovi odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda danas su ispred opštine Stari grad, sa maskama na licu, doneli teniske rekete i lažne novcanice, revoltirani time što predsednik ove opštine Marko Bastać "reketira" građane za postavljanje letnjih bašta.

- Hteli smo na jedan simboličan naccin da pokažemo da je omiljena igra Dragana Đlasa i Marka Bastaća reketiranje. Kada kažem reketiranje tu mislim na reketiranje Đilasa u vreme kada je vodio Beograd i preko svojih kompanija uspeo sebi da obezbedi prihode veche od 500 miliona evra - rekao je zamenik šefa odborničke grupe SNS-a Radoslav Marjanović.

Marjanović - Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Marjanović navodi da misli na desetine prijava koje su podneli ugostiteljski objekti sa opštine Stari grad i koji tvrde da ih je Bastać "reketirao" za bašte koje se postavljaju na ovoj teritoriji grada.

- Razlike između Dragana Đilasa i Marka Bastaća nema, obojica su 'reketaši' Jedan je bio veliki reketaš na nacionalnom i gradskom nivou. a drugi je na lokalnom nivou - kazao je Marjanović.

Performans naprednjaka - Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Marko Bastać nije dostojan da bude predsednik opštine Stari grad, kaže Marjanović i dodaje i da je on najveća bruka ovog dela grada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA