Haradinaj se sprema za duel sa "Gospodarom Kosova"

Haradinaj kaže da je legitimno da svaka stranka ima svog kandidata za neku funkciju

  • 0

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas da ne zna kada će na teritoriji KiM biti održani parlamentarni izbori i dodao da je njegova stranka, Alijansa za budućnost Kosova spremna.

Komentarišući nedavnu izjava potpredsednika najuticajnije vladajuće Demokratske partije Kosova, Envera Hodžaja, da će kandidat za premijera te stranke biti aktuelni predsednik parlamenta Kadri Veselji, koji je poznat kao "Gospodar Kosova", Haradinaj kaže da je legitimno da svaka stranka ima svog kandidata za neku funkciju u slučaju da postoji interes da se raskine koalicioni sporazum.

Što se njegove Alijanse za budućnost Kosova tiče, Haradinaj je na konferenciji za novinare posle sednice vlade rekao da je njegova stranka spremna.

- DPK je politička stranka, legitimno je da svaka stranka ima svog kandidata, mi smo po prirodi uvek spremni, s tim da je prethodno potrebno raskinuti koalicioni sporazum - rekao je Haradinaj, prenela je prištinska Koha.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA