MUP: Policija dobro obavila posao tokom mitinga u Beogradu (FOTO)

Zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na iskazanoj profesionalnosti tokom obavljanja jučerašnjih zadataka - rekao je Miličković

  • 1

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković izjavio je danas da je ponosan na sve policijske službenike koji su pre, za vreme i posle jučerašnjeg skupa "Budućnost Srbije" u Beogradu uložili napore da prestonica bude bezbedna i da saobraćaj funkcioniše što je moguće bolje, imajući u vidu veliki broj okupljenih građana.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Miličković se danas, zajedno s direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Milanom Stanićem, sastao s policijskim službenicima koji su bili angažovani.

Sastanak u MUP-u - Foto: MUP

- Na skupu nije zabeležen nijedan incident i svi koji su želeli da prisustvuju skupu, stigli su bezbedno do Doma Narodne skupštine. Želim da zahvalim ujedno i građanima koji su pokazali kako se ponaša pristojna Srbija - rekao je državni sekretar.

Sastanak u MUP-u - Foto: MUP

On je posebno pohvalio rad saobraćajne policije koja je, kako je rekao, profesionalno i odgovorno, od jutra do mraka, na ulicama usmeravala automobile i pešake.

- Zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na iskazanoj profesionalnosti tokom obavljanja jučerašnjih zadataka - rekao je Miličković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    20. april 2019 | 21:41

    Ovde je najveći posao odradila saobraćajna policija, hhhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA