≫ 

Haradinaju se smeje čitav Tviter: Naseo na rusku šalu, pa brže-bolje obrisao svoj tvit (FOTO)

Premijer tzv. države pokazao je da nema baš zavidno znanje o međunarodnoj politici

  • 11

Vladimir "Vovan" Kuznjecov i Aleksej "Leksus" Stoliarov, ruski radijski voditelji poznatih po svom telefonskom "trolovanju" političara iz celog sveta, ponovo su udarili, a ovoga puta meta je bio Ramuš Haradinaj, premijer takozvane države Kosovo.

U postu koji je uklonjen sa njegovog Tviter naloga Ramuš je poželeo svom "prijatelju Petru Porošenku i njegovom budućem premijeru Vovanu Leksusovu sve najbolje i pobedu u drugom krugu izbora u nedelju".

Post je očigledno obrisan nakon što je zvaničnik ili jedan od Haradinajevih pomoćnika shvatio da je "Vovan Leksusov" samo spoj nadimaka komičara.

Nažalost, Haradinaj nije uspeo da izbriše tvit pre nego što su ga pokupili drugi korisnici, koji su slikali post i širili ga putem interneta.

- Kako političari i dalje padaju na to? - zapitao se britanski novinar Šon Voker, nagađajući da su Vovan i Leksus verovatno pozvali Haradinaja i predstavili se kao ukrajinski predsednik Petro Porošenko i obećali mu da će Ukrajina priznati Kosovo, ako on pobedi.

On se uz to i nada da će uskoro biti objavljen i audio snimak njihovog poslednjeg poziva.

Nekolicina je spekulisala o tome šta je moglo navesti Haradinaja da padne na tako očiglednu šalu, pri čemu je jedan korisnik sugerisao da bi možda razlog mogao biti to što je Haradinaj usamljen i jedva čeka da razgovara sa nekim.

Britanski novinar i stručnjak za istočnu Evropu Graham Filips našalio se u vezi sa obrisanim tvitom, sugerišući da je Haradinaj mogao lako da proveri da li ga neko "troluje".

- Haradinaj je mogao lako da sazna da ga neko zeza da je uopšte pratio vesti proteklih nekoliko godina, ili da je samo guglao "Vovan Leksusov" - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    21. april 2019 | 20:52

    Šta zna šipac šta je tviter a kad mu pomeneš Instagram on odmah misli to je instant-gram belog i računa za koliko da valja....

  • Cika Velja

    21. april 2019 | 19:05

    Kako vam bre nije zao da zezate takvog coveka? Pa na njemu se vidi da nije sav svoj,a vi jos uzeli da se sprdate!!!

  • Živojin

    21. april 2019 | 21:29

    Inteligencija na nivou planktona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA