Šta je Merkel i Makron hoće od sastanka u Berlinu: U Prištini tvrde da znaju temu razgovora

Najmoćniji evropski dvojac pozvao lidere zapadnobalkanske šestorke na sastanak u ponedeljak

  • 5

Potpredsednik vlade privremenih prištinskih institucija Enver Hodžaj izjavio je da će osnovna tema sastanka lidera Zapadnog Balkana u Berlinu biti pregovori između Prištine i Beograda i kako ih nastaviti, piše danas Zeri.

- Možda će se dve najveće članice Evropske unije založiti da taj proces bude zaključen ove godine - rekao je Hodžaj, ali je dodao ne očekuje da će u Berlinu doći do dogovora Prištine i Beograda.

- To neće biti bilateralni sastanak Kosova i Srbije, već multilateralni skup, u formatu u kojem se samo mogu izraziti podrška EU ili rešenost, ali bez dogovora na kraju - izjavio je Hodžaj.

(Telegraf.rst)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donato

    23. april 2019 | 15:10

    Znamo unapred da su ovo dvoje najveci politicki zlocinci u evropi zlocinackoj izuzev pojedinih nama prijateljskih zemalja jos im fali engleskinja da budu kompletni.

  • Nikolas

    23. april 2019 | 13:59

    OVE DVE ZEMLJE SU STVORILE NOVI PAKT PROTIV SRBIJE I STVARAJU VELIKU ALBANIJU -SALJU ORUZJE KAO POMOC!!! BOJIM SE DA CEMO DOBITI GORI ULTIMATUM OD ONOGU 1914GODINE!!! AMERI DOVLACE ISIL BORCE-ALBANCE I SPREMAJU NAM VELIKO ZLO!!!! CUVAJMO SE TERORA!!!!

  • Mira

    23. april 2019 | 14:10

    Pa,zbog cega se onda ide na sastanak,ako se unapred zna da se nista nece dogovoriti!??Price za laku noc deci,niko nije vise lud,sviima je sve jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA