≫ 

Oglasili se članovi SNS-a o odnosu nekih medija prema predsedniku Vučiću i njegovoj porodici

- I dok predsednik Srbije radi i bori se za svoju državu i svoj narod pojedini opozicioni lideri ne gube vreme i koriste svaku priliku za iznošenje laži i neistina, a sve u cilju slabljenja sopstvene zemlje - rekao je Luka Petrović

  • 39

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da napadi na njega i njegovu porodicu više govore o onima koji ga napadaju, nego o njemu i rekao da je uveren da građani prepoznaju ko se bori za narod, što mu je, kako kaže, i najvažnije.

Tim povodom, Luka Petrović, član predsedništva SNS, rekao je da je sramno to što se novinari pojedinih medija služe uvredama na račun članova porodice Aleksandra Vučića, kako bi sakupili za svoje političke lidere neki jeftini poen.

- I dok predsednik Srbije radi i bori se za svoju državu i svoj narod pojedini opozicioni lideri ne gube vreme i koriste svaku priliku za iznošenje laži i neistina, a sve u cilju slabljenja sopstvene zemlje. Poručujem tajkunima i kriminalcima koji su opljačkali naš narod i zemlju da će pristojna, moderna i odgovorna Srbija uvek biti uz našeg predsednika i njegovu porodicu!

Kako kaže Miloš Vučević, potpredsednik SNS, ista matrica, isti nalogodavci, ista meta i poznati rukopis lopova, plaćenika i fašista.

Miloš Vučević, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Ekipe onih koji novinarima prete testerama, ženama silovanjem, a celoj Srbiji ponovnim uvlačenjem u ekonomski i društveni mulj. Gde su vam Đilase, Jeremiću, Obradoviću, Stefanoviću... milioni građana na ulicama? Bilo ih je, ali na mitingu "Budućnost Srbije". Bilo ih je, ali da podrže predsednika Aleksandra Vučića. Zato, džaba vam sve laži, pretnje i klevete. Nećete oslabiti predsednika Aleksandra Vučića. On se i sada bori za interese Srbije. Ali ne možete vi to da razumete, jer ne možete da dobacite dalje od ličnih interesa - smatra Miloš Vučević.

Funkcioner SNS Goran Vesić izjavio je danas da je nedeljnik NIN tekstom u kome se bezočnim lažima napada Andrej Vučić, brat predsednika Republike, nastavio kampanju koju opozicija vodi protiv porodice Vučić.

IZMIŠLJAJU BEZOČNE LAŽI

- Aleksandar Vučić je svakodnevno izložen napadima i pretnjama, ali opoziciji to nije dovoljno pa su počeli da napadaju i članove njegove porodice. Izmišljaju bezočne laži o svima u porodici Vučić od majke Anegeline, preko sina Danila pa do brata Andreja - saopštio je Vesić.

Goran Vesić, Foto: Milena Đorđević

Prema njegovim rečima, ovi napadi nisu slučajni i deo su pritiska opozicije na Aleksandra Vučića kako bi se oslabila njegova pozicija u važnim sastancima u Pekingu i Berlinu.

- Pošto Vučiću ne mogu ništa ni na izborima, ni na ulici, ovi bolesni umovi iz opozicije okomili su se na njegovu porodicu šireći laži. Oni Aleksandru Vučiću ne mogu ništa, ali neka ostave njegovu porodicu na miru i neka svoj bes zbog nemoći ne iskaljuju na članovima porodice - istakao je Vesić.

Ljubomir Jovanović, direktor "Pionirskog grada", oštro je osudio sramne napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića koji su postali sve učestaliji i žešći.

Ljubomir Jovanović, Foto: Promo

- Ponosan sam što sam deo tima Aleksandra Vučića koji gleda interes države Srbije i našeg naroda. Uvek ću pratiti njegovu politiku da nam Srbija bude bolja. Predsednik se zalaže za nove investicije, za nova radna mesta, za bolju Srbiju. Kriminalci pokušavaju da sve to spreče udarom na njegovu porodicu pokušavajući da kompromituju njegovog brata koji je častan čovek i veliki borac za Srbiju - kaže Jovanović.

INTERESI SRBIJE NA PRVOM MESTU

- Čast mi je što poznajem porodicu Vučić i što imam priliku da kroz "Pionirski grad", čiji sam direktor, sprovodim da interesi države Srbije, njenog naroda i institucija budu na prvom mestu kao i da se borim protiv tajkunizacije Srbije. Oni koji su već bili na vlasti pokazali su koliko ne znaju i koliko su opljačkali Srbiju. Oni ponovo na najgori mogući način huškaju na porodicu predsednika Vučića - kazao je Ljubomir Jovanović.

Damir Handanović, Foto: CEBEF

Prema rečima Damira Handanovića, direktora Centra beogradskih festivala, cilj orkestriranih napada na predsednika Aleksandra Vučića i na njegovu porodicu ima za cilj da destabilizuje Srbiju, kako ovde tako i u svetu.

- Laži i uvrede koje plasiraju u medijima su dokaz da opozicija, ako se uopšte tako može i nazvati, nema politiku koja će omogućiti građanima Srbije da žive bolje, već da na sve načine pokuša da dođe do fotelja i nastavi po starom, a to je pljačka građana i neodgovorna politika koja nam ruši ugled u svetu. Aleksandar Vučić se delotvorno i odgovorno bori za budućnost nas i naše dece, ima konkretne rezultate, a i sami smo videli koliku podršku naroda je imao na skupu “Budućnost Srbije” u Beogradu. Nijedan predsednik Srbije do sada nije imao bilo kakvu kampanju da obiđe građane zemlje, neposredno razgovara sa njima i predstavi im šta je to postignuto do sada i šta još treba da se uradi - rekao je Handanović.

Kako se navodi iz opštinskih odbora SNS sa Kosova i Metohije, dok se za Srbiju i srpski narod bori kao lav na svim frontovima, politički paraziti bezobzirno, podmuklo i kukavički napadaju predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu u nameri da oslabe Srbiju.

- Sramno je da se za napade na porodicu predsednika Vučića koriste najprimitivnije uvrede, laži i insinuacije. Ove političke kukavice su toliko hrabre da su čekale da predsednik Vučić ode čak u Kinu kako bi ispisali ove nebuloze za članove porodice predsednika Vučića. I nije sloboda govora vređanje najviših predstavnika srpske države, niti je demokratija ovo što danas rade pojedinci, instruisani ko zna od koga, a u korist onih koji bi da Srbiju vrate u ruke neodgovornih pojedinaca koji su srpski narod doveli do ruba propasti.

Opštinski odbori Srpske napredne stranke sa Kosova i Metohije pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da istraje u borbi za budućnost Srbije, a nadležne organe pozivamo da spreče napade na najviše predstavnike srpske države i članove njihovih porodica, navodi se u saopštenju.

KO JE BRAT BORISA TADIĆA?

Prema rečima Damira Zobenice, potpredsednika Izvršnog odbora SNS, napadi na porodicu Vučić, koji se intenziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja vlasti na ulici, potakli su na razmišljanje o jednoj stvari.

- Zašto se po prvi put u modernoj srpskoj istoriji, u široj javnosti, zna apsolutno sve o porodici Predsednika Srbije? Ko je brat Borisa Tadića, ima li uopšte brata? Ko su brat ili sestra Vuka Jeremića? Kako se zovu deca Dragana Đilasa? Ko su roditelji Boška Obradovića? Ko beše Mirko Cvetković? Dakle, ja kao osoba koja prati politiku, nemam predstavu koji su odgovori na prethodna pitanja. Ne znam osnovne informacije, a kamoli detalje o porodici bivših državnika (doduše, nikoga pre Vučića ne bih ni definisao kao državnika), poput onih- kako se zovu, kako izgledaju, čime se bave - smatra Zobenica.

- Po mom skromnom mišljenju, dva su razloga zašto se već godinama Aleksandar Vučić pokušava poremetiti tako što će mu se konstantno napadati porodica. Prvi razlog je taj što Vučić nije lopov, ne prodaje svoju zemlju i svoj narod, za razliku od prethodnika. Nema nikakvih ličnih afera, nemaju šta da kažu za njega, a da je kompromitujuće.

Zobenica: Vučić nije lopov, ne prodaje svoju zemlju i svoj narod, Foto: PREDSEDNIŠTVO SRBIJE

- Drugi razlog zbog kojih se napada porodica Vučića jeste taj što Andrej Vučić učestvuje u organizaciji stranke, gde svojim znanjem i iskustvom daje nemerljiv doprinos. Da je Andrej čovek koji sedi po beogradskim restoranima po ceo dan, druži se sa tajkunima i radi poslove sa njima, niko živ ga ne bi nikad spomenuo. Andrej je član Izvršnog odbora stranke (po automatizmu je član i Glavnog odbora) i samim tim ima zadatak da obilazi teren i radi sa našim ljudima.

- Upravo to što Andrej toliko vredno radi za našu stranku, njemu crta metu na čelu od strane ovih tajkuna i fašista, koji još uvek ne mogu da se načude koliko moćnu stranačku organizaciju smo stvorili u ovih deset godina. Znam da je u genu porodice Vučić da su karakterno čvrsti kao stena, kao što znam da ih i najnoviji napadi neće poremetiti u nameri da Srbija postane još moćnija država. Za deset godina smo uspeli da stvorimo najjaču stranku u Srbiji i na Balkanu, za još deset godina ćemo stvoriti najjaču stranku u Evropi. Siguran sam u to i niko ne može da nas zaustavi na tom putu - navodi Zobenica u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    25. april 2019 | 21:47

    Ovi iz opozicije od 7% su zaslepljeni od mrznje i pohlepe da nisu videli svoju propast.Neka ima neka im neko javi da ih narod nece....

  • Daliborka

    25. april 2019 | 20:23

    Oni koji napadaju govore sami o sebi,kakvi su.

  • Tamy

    25. april 2019 | 20:20

    Opozicija spletkari, jer ne moze da podnese uspehe koje nas predsednik nize iz dana u dan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA