Kfor stigao na Merdare, povećava se i broj pripadnika policije: Na administrativnom prelazu napeto zbog najavljenog protesta SLS-a

Kako javlja prištinski Zeri, pored pripadnika Kfora na tom administrativnom prelazu se povećava i broj pripadnika policije

  • 2

Pripadnici Kfora stigli su na administrativni prelaz Merdare istovremeno s grupom pripadnika Srpske liberalne stranke Slobodana Petrovića, koji su najavili protest zbog navodne zabrane njihovom članu da pređe u centralnu Srbiju.

Kako javlja prištinski Zeri, pored pripadnika Kfora na tom administrativnom prelazu se povećava i broj pripadnika policije.

Sa liderom Srpske liberalne stranke je i ministarka u prištinskoj vladi Dijana Živić, a oni su zajedno prešli administrativni prelaz Merdare i vratili nazad.

Haradinaj je izjavio ranije danas da "Priština neće da ćuti" i da će zaštititi pripadnike SLS, ali nije rekao kojim merama-Foto: Profimedia/AFP

Haradinaj je izjavio ranije danas da "Priština neće da ćuti" i da će zaštititi pripadnike SLS, ali nije rekao kojim merama.

Ne prejudiciram koje će mere da budu, ali mi nećemo moći da prećutimo činjenicu da se zvaničnici naše vlade, u ovom slučaju kosovski Srbi, loše tretiraju na granici od organa Srbije. I mi ćemo koristiti istu praksu i zaustavićemo ih, da ih držimo satima, da pošaljemo obaveštajnu službu, policiju. Ako žele takve međusudske odnose - rekao je Haradinaj na konferenciji za medije u Prištini nakon sednice vlade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    26. april 2019 | 16:25

    E Ramuse,kad bi znao kakve ce protumere da vam uvali Srbija za koji dan,poceo bi vec sad da pijes bensedine,jer u suprotnom ima da riknes od muke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA