≫ 

Andrija Mandić s Vučićem i Dodikom u Nišu: Evo o čemu su razgovarali (FOTO)

Mandić je odlukom Višeg suda u Podgorici u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog povezanosti sa događajima na izborni dan u Crnoj Gori, oktobra 2016. godine, koji ta država smatra pokušajem državnog udara

  • 12

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Nišu, gde je boravio povodom održavanja parade "Odbrana slobode", sa liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o situaciji u regionu.

U razgovorima je učestvovao i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarali su danas u Nišu, nakon prikaza sposobnosti VS i MUP, povodom Dana pobede, sa liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem o aktuelnoj političkoj situaciji u regionu - stoji ispod fotografije na instgram nalogu "budućnostsrbijeav".

Mandić je odlukom Višeg suda u Podgorici u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog povezanosti sa događajima na izborni dan u Crnoj Gori, oktobra 2016. godine, koji ta država smatra pokušajem državnog udara.

Sud je proglasio krivim i Milana Kneževića, takođe pripadnika opozicionog Demokratskog fronta.

Mandić i Knežević su, nakon presude, pozvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da prekinu komunikaciju sa "anti-srpskim vlastima u Crnoj Gori".

VIDEO: Defile ratnih zastava Kraljevine Srbije i NOB-a na paradi u Nišu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savo

    10. maj 2019 | 14:44

    Lepo je videti da se Vucic toliko zalaze za ovu zemlju.

  • bananana

    10. maj 2019 | 14:55

    Nastavilo se sa ulaganjem u vojsku kao što je i obećano. Svaka reč je održana i zato je Srbija postala ekonomski stabilna zemlja.

  • Brane

    10. maj 2019 | 15:12

    Sramotno je kako se crnogorski režim odnosi prema Srbima u Crnoj Gori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA