Sastanak u Predsedništvu o nacionalnom fudbalskom stadionu: FSS angažovao najpoznatije svetske stručnjake za izradu projekata (FOTO)

Predsednik Vučić istakao je da je ovakav projekat od nacionalnog značaja i da će pozitivno uticati na dalji privredni razvoj Beograda i Srbije

  • 1

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kompanije KPMG, sa kojima je razgovarao o projektu izgradnje nacionalnog fudbalskog stadiona, sa potencijalom za razvoj novog dela grada Beograda, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić istakao je da je ovakav projekat od nacionalnog značaja i da će pozitivno uticati na dalji privredni razvoj Beograda i Srbije.

Aleksandar Vucic, KPMG Sastanak u Predsedništvu Srbije - Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Fudbalski savez Srbije angažovao je najpoznatije svetske stručnjake za izradu ovakve vrste projekata.

Aleksandar Vucic, KPMG Sastanak u Predsedništvu Srbije - Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Oni su procenili da postoji potreba za izgradnjom stadiona sa kapacitetom od 52.000 mesta, što bi Srbiji omogućilo da se kandiduje za Svetsko i Evropsko prvenstvo u fudbalu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA