≫ 

Nakon što se slikao kao faraon, gradonačelnik Leskovca se sada pohvalio kao vlasnik šampionskog štiglića (FOTO)

Cvetanović uspeo je ne samo da objedini titule najvećeg džentlmena i najveštijeg baštovana, već je bogatu riznicu priznanja uvećao za još jedan neobičan trofej - njegov štiglic postao je šampion u najlepšem pevanju starih ptica

  • 7

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nastavlja sa nesvakidašnjim istupima u javnosti. Nedavno je jedna njegova fotografija postala je hit na društvenim mrežama i masovno se delila, jer je na njoj Cvetanović obučen kao egipatski faraon. Sada je Tviter nalogu Grada Leskovca objavljena je vest o nagradi koju je osvojio štiglić gradonačelnika.

Cvetanović uspeo je ne samo da objedini titule najvećeg džentlmena i najveštijeg baštovana, već je bogatu riznicu priznanja uvećao za još jedan neobičan trofej - njegov štiglic postao je šampion u najlepšem pevanju starih ptica!

Šareni pernati ljubimac prvog čoveka Leskovca osvojio je pehar za prvo mesto na 6. balkanskom šampionatu u pesmi štiglica u disciplini stare ptice seniori, a neobično je što je ovaj lični uspeh Cvetanovića predstavljen kao podvig grada koji godinama vodi.

- Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović nizu osvojenih pehara dodao je još jedan - objavljeno je na zvaničnom nalogu Grada Leskovca uz fotografije nasmejanog gradonačelnika i njegovog štiglica na upravo završenom takmičenju u Pirotu.

Goran Cvetanović, Tviter Foto: Printskrin/Tviter/Grad Leskovac

Ubrzo posle reakcija javnosti, ovaj tvit je obrisan.

VIDEO: Uhapšen opštinski vrh u Požegi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA