SNS objavio novi spot: "Mogu oni nas da mrze, ali mi nastavljamo da radimo" (VIDEO)

U snimku su prikazani trudnica i njen partner u vozilu Hitne pomoći

  • 64

Srpska napredna stranka objavila je novi spot sa porukom "Mogu oni nas da mrze, ali mi nastavljamo da radimo", u kojem vozilo Hitne pomoći prevozi trudnicu koja je počela da se porađa u Klinički centar u Nišu.

Međutim, njen partner, koji na sebi ima majicu "1 od 5 miliona" protivi se ovom predlogu i govori medicinskom radniku da ne želi da je voze u novu bolnicu, jer oni bojkotuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nove bolnice i ističe da se "naš sin neće roditi u novoj bolnici, jer i on bojkotuje Vučića".

- Ponekad vas mržnja čini slepima. Nakon decenija propadanja zdravstvenog sistema, zahvaljujući investicionom ciklusu vrednom milijardu evra, podigli smo tri nova klinička centra, pokrenuli projekat Tiršova 2, rekonstruisali nekoliko porodilišta i opšte bolnice u svim većim gradovima Srbije i nastavljamo da radimo. Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo još više - zaključuje se na kraju spota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA