Vesić i Đilas ponovo u "klinču": Ovog puta tema PKB

Ovoga puta je spor nastao oko prodaje mehanizacije ovog preduzeća

  • 24

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije tačna tvrdnja Dragana Ðilasa da PKB prodaje mehanizaciju jer novi vlasnici ne žele da se bave poljoprivredom.

Vesić je istakao da se prodaje stara mehanizacija PKB-a koja više nije u voznom stanju, nabavljena pre više decenija.

- Uvek mi je zadovoljstvo da odgovorim Ðilasu kada ga uhvatim u nekoj laži, a to se na njegovu žalost, događa svaki dan. Danas je Dragan Ðilas objavio da PKB prodaje mehanizaciju, pokušavajući time da dokaže da novi vlasnici ne žele da se bave poljoprovedom, što je laž - dodao je Vesić.

Istina je, navodi Vesić, da su novi vlasnici PKB-a kupili dva puta više nove i moderne mehanizacije sa kojom se sada obrađuje zemlja PKB.

- Kako je izgledala ta Ðilasova propala mehanizacija, a kako izgleda nova mehanizacija građani mogu da vide na slikama. I da se sami uvere koliko Ðilas laže - naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu, uz objavljene fotografije.

Ðilas je ranije objavio tvit u vezi sa PKB-om.

- Pošto su ugasili živinarstvo, svinjarstvo i povrtarstvo, smanjili proizvodnju mleka za 12 odsto, otpustili 300 ljudi, razvoj PKB-a su nastavili rasprodajom mehanizacije. Bravo Vučiću! Bravo Vesiću - naveo je Ðilas na Tviteru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA