≫ 

Poslanik demokrata neće ispuniti obećanje i glasati za "Tijanin zakon"

Milojičić je prethodno rekao da će prisustvovati sednici Skupštine Srbije

  • 65

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić izjavio je danas da se zalaže za usvajanje Tijaninog zakona, ali da sednici parlamenta neće prisustvovati niti glasati za zakon jer, kako kaže, s vlastima i SNS, koji tuku i maltretiraju neistomišljenike, nema razgovora.

- Kao narodni poslanik DS naravno da se zalažem za oštriju kaznenu politiku pogotovu kada su u pitanju deca, naravno da se zalažem za usvajanje Tijaninog zakona, ali zbog ove slike u kojoj se Srbiji nalazi danas ja ne mogu da ispunim svoje obećanje, uđem u Skupštinu i glasam za Tijanin zakon - kazao je Milojičić novinarima u parlamentu.

Kako je naveo, odbornika Danijela Stanojevića iz Knjaževca nedavno je pretukao predsednik opštine Knjaževac na svečanoj sednici Skupštine opštine, a prema njegovim rečima, taj slučaj potvrđuje da dijaloga sa vlastima i SNS nema.

Radoslav Milojičić Kena Milojičić - Printskrin: parlament.rs

Upitan da li će poslanici DS-a prisustvovati posebnoj sednici o KiM 27. maja, Milojičić kaže da ta stranka nije održala Predsedništvo, da je u toku sednica poslaničkog kluba na kojoj razgovaraju o temi Kosova, koju je ocenio izuzetno važnom temom za sve građane.

- Kada budemo znali odluku mi ćemo obavestiti javnost. Moje lično mišljenje je da treba da se raspravlja o svim važnim političkim temama u parlamentu, ali, imajući u vidu poteze SNS, mi nemamo načina za to. Oni ne žele da razgovaraju, oni žele da tuku, maltretiraju i proganjaju sve ljude koji drugačije misle i to ne doprinosi demokratiji - kaže Milojičić.

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    20. maj 2019 | 19:33

    Licemeri i lažovi su ovi iz opozicije, eto šta su. Šta im smeta Tijanin zakon i zašto ne glasaju!?

  • Aca

    20. maj 2019 | 14:44

    Ma ova opozicija treba sto dalje od Politike oni rade samo na stetu Srbije navikli ljudi ko u njihovo vreme da nistaa ne rade i ne idu u skupstinu i da Ameri i Englezi vode drzavu!!!

  • Mila

    20. maj 2019 | 14:27

    Sram ih bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA