Martinović tvrdi: Stanojević je mrtav pijan napao odbornika SNS-a

Kaže Milojičić da je Stanojević prebijen, ne može da hoda, a u subotu je govorio na Terazijskoj česmi. Ko je to ko ne može da stoji na nogama a može da drži političke govore - kazao je Martinović

  • 48

Šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović kazao je da je notorna laž da je odbornik Skupštine Knjaževac Dalibor Stanojević pretučen na sednici, kako je to ranije izjavio poslanik DS Radoslav Milojičić, i naglasio da je Stanojević mrtav pijan napao odbornika SNS-a.

Martinović je na sednici Skupštine na kojoj se raspravlja o setu zakona iz pravosuđa, komentarisao izjavu Milojičića koji je kazao da ne može da uđe u Skupštinu i glasa za Tijanin zakon zato što je odbornik opštine Knjaževac pretučen na svečanoj sednici u petak uveče.

- To je notorna laž. Stanojević je mrtav pijan napao odbornika SNS-a i naneo mu teške telesne povrede i to se nije dogodilo na sednici - kazao je Martinović.

On je upitao Milojičića šta mu je važnije - deca u Srbiji ili Stanojević koji je pijan napao drugog čoveka.

- Kaže Milojičić da je Stanojević prebijen, ne može da hoda, a u subotu je govorio na Terazijskoj česmi. Ko je to ko ne može da stoji na nogama a može da drži političke govore -  kazao je Martinović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA