≫ 

Kamberi ponovo provocira pričom o pripajanju "Preševske doline" Kosovu: To bi bilo najbolje rešenje

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi ponovio je da je najbolje rešenje za takozvanu Preševsku dolinu pripajanje tzv. Kosovu

  • 27

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi ponovio je da je najbolje rešenje za takozvanu Preševsku dolinu pripajanje tzv. Kosovu.

- Naravno da je najbolje rešenje za Preševsku dolinu pripajanje Kosovu, ali mi smo i dalje neko sa strane ko se ne može mešati u stav Kosovara, jer ne možemo da utičemo na Kosovo - rekao je Kamberi prilikom posete SAD, gostujući u emisiji Glasa Amerike na albanskom jeziku, prenosi sajt Bujanovačke.co.

Sa njim u delegaciji bio je i bivši predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa, kao i potpredsednica PDD Ardita Sinani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edi

    20. maj 2019 | 19:49

    Kako može nešto pametno da se čuje od ovako produhovljene face?

  • Nesa CZ

    20. maj 2019 | 19:40

    On je predsednik opštine u suverenoj državi priznate u UN... Klasično podrivanje sistema i separatističko delovanje, što podrazumeva krivičnu odgovornost... Čim se vrati u Srbiju odmah sprovesti postupak protiv njega... Videli ste kako to Španija radi sa Pudždemonom... Kada svet shvati da ne dozvoljavamo cepanje države, više će nas poštovati, ovako teško... HAPŠENJE

  • Milos

    20. maj 2019 | 21:38

    Zivis na grbaci ove nase Srbije I Srpski lebac jedes arnauto I sto pre to shvatis bice ti bolje I tebi I slicnim tebi....Srbija je tvoja zemlja I upamti to.....ako ne daleko ti lepa kuca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA