≫ 

Vaša i naša pobeda je odraz jedinstva srpskog naroda: Gradonačelnici čestitali Srpskoj listi rezultat izbora

- Vaša i naša pobeda je odraz jedinstva srpskog naroda, ali i primer za sve Srbe na Kosovu i Metohiji koji je ključ za opstanak na ovim prostorima - navodi se u čestitki

  • 26

Gradonačelnici Gračanice, Štrpca, Raniluga, Klokota, Novog Brda i Parteša čestitali su u ime svih građana tih opština predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću i gradonačelnicima Zoranu Todiću, Vučini Jankoviću i Srđanu Vuloviću na, kako su naveli, impresivnom rezultatu lokalnih izbora na severu Kosova i Metohije.

- Vaša i naša pobeda je odraz jedinstva srpskog naroda, ali i primer za sve Srbe na Kosovu i Metohiji koji je ključ za opstanak na ovim prostorima - navodi se u čestitki.

Istovremeno, kako su neveli, rezultati glasanja poraz su "svih onih snaga, okupljenih oko opozicije, koje su pozivale na bojkot sa namerom da se oslabi srpski narod, i na čelo srpskih opština dovedu Albanci".

- Pokazalo se da svi napadi na srpski narod i Srpsku listu, poput pokušaja otimanja Trepče, aneksije severne Kosovske Mitrovice, uvođenja anticivilizacijskih taksi, čak ni montirani procesi protiv potpredsednika Milana Radoičića ne mogu da ugroze srpsku slogu i poLjuLjaju poverenje koje srpski narod daje Srpskoj listi - navedeno je u poruci gradonačelnika.

Oni su poručili i da će srpski narod nastaviti da se hrabro bori za svoj miran i prosperitetan život na Kosovu i Metohiji, zahvaljujući snažnoj podršci predsednika Aleksandra Vučića, direktora Marka Ðurića i Vlade Srbije.

VIDEO: U petak sastanak Srba sa KiM sa predsednikom Vučićem

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA