Vesić: Bastać blokirao radnike, sledi prijava za štetu

Vesić tvrdi da Bastać, kojeg naziva „crnogorski kriminalac" radove blokira sa "grupom plačenika“, koje, kako navodi, „plaća iz opštinskog budžeta preko firme ''Respekt legal''“

  • 5

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać sa svojim ljudima blokirao danas radnike u Čubrinoj ulici na Topličinom vencu i najavio novu prijavu protiv Bastaća za pričinjenu štetu.

Vesić tvrdi da Bastać, kojeg naziva „crnogorski kriminalac" radove blokira sa "grupom plačenika“, koje, kako navodi, „plaća iz opštinskog budžeta preko firme ''Respekt legal''“.

- Vređao je radnike, skidao im na silu kacige, pretio. Ovaj kriminalac iz Crne Gore kaže da je protiv pešačkih zona, protiv bicikla, a za to da se na topličinom vencu ponovu parkiraju džipovi - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je Bastać danas blokirao radove na 20 metara od, kako kaže, "čuvenog crnogorskog kafića" preko puta hotela Palas, za koga su, kako je naveo, "Bastaćevi zemljaci i drugari obrisali pola pešačkog prelaza da bi imali baštu i gde da parkiraju svoje dzipove".

- Tu je razlika između mafijaša Bastaća i nas. On će uvek biti za dzipove, a mi za zelenilo, pešačke zone i biciklizam. Naravno ovaj mafijaš sa svojim plaćenicima dobiće prijavu da plati štetu koju je i danas napravio - naglasio je Vesić u svojoj fejsbuk objavi.

Vesić je u svojoj objavi poručio „da garantuje crnogorskom kriminalcu Marku Bastaću i njegovim pajtosima da dzipova na Topličinom vencu više neće biti“.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    23. maj 2019 | 18:37

    Dosta terora vecitog zamenika. Vrati gradu dostojanstvo i lepotu. Vrati ulice gradjanima, da slobodno hodaju, voze se i idu gde zele, a ne da ih ubacujes u geto. Zato sto ti tako hoces, a mi zelimo slobodu.

  • Aca

    23. maj 2019 | 16:20

    Vesicu izmenili ste sad zakone sad lepo milogorca u zatvor dosta je bre njegovog terora ko je bre on!!!

  • Mihailović

    23. maj 2019 | 16:50

    Gde je tu država,zakoni...za neke zakoni ne važe, može napadati radnike na radnom mestu...postajem sve zabrinutiji u kakoj zemlji živim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA