Brnabić odgovorila zašto je kupovina aviona za Vladu Srbije državna tajna

Brnabić je u Čačku odgovarajući na pitanja novinara da li je tačno da je kupovina aviona za najviše državne službenike “državna tajna”, rekla “da, naravno, kao i u svakoj zemlji sveta”

  • 7

Premijerka Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas da svaka kupovina aviona za avio-službu Vlade Srbije nosi oznaku “strogo poverljivo” i obrazložila da je to sastavni deo procedure koja postoji u svakoj zemlji sveti zbog, ističe, bezbedosti najviših državnih funkcionera.

Brnabić je u Čačku odgovarajući na pitanja novinara da li je tačno da je kupovina aviona za najviše državne službenike “državna tajna”, rekla “da, naravno, kao i u svakoj zemlji sveta”.

- Nabavka aviona za vladu i najviše državne funkcionere je uvek pod oznakom ''storgo poverljivo'', upravo zbog osetljivosti te nabavke, bezbedosti vlade i najviših državnih službenika - obrazložila je Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    24. maj 2019 | 16:03

    Hahahahaha

  • SrbskiBek

    24. maj 2019 | 15:32

    A senior kartice nisu STROGO.POV.!!!

  • Toma

    24. maj 2019 | 15:54

    Odlicno je u Cacku, odgovorila Brnadicka da je kupovina aviona za Vladu stroga tajna!!! U svakoj Drzavni, pa i nasoj to je iskljucivo pravo za najuzi Drzavni aparat!!!!? A, to sto neki iz opozicije sa Boskom, bi hteli da znaju, pa nije to sator u parku ispred Zgrade Predsednika!? Neznaju da neznaju,,!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA