Zapaljive Tačijeve izjave o spajanju Kosova i Albanije sa Preševom, Medveđom i Bujanovcem: "Budite sigurni da je veoma lako ostvariti taj san"

Tači tvrdi da su Albanci podeljeni nepravedno i da se sada moraju ujedniti "svojom voljom" i da je došlo vreme da se radi mudro na uklanjanju graničnih prelaza

  • 13

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je danas da će u bliskoj budućnosti "Kosovo i Albanija živeti zajedno bez granica", prenela je prištinska Koha.

On je takođe dodao da će se "Preševo, Bujanovac i Medveđa priključiti Kosovu".

Tači tvrdi da su Albanci podeljeni nepravedno i da se sada moraju ujedniti "svojom voljom". On smatra i da je došlo vreme da se radi mudro na uklanjanju graničnih prelaza koji su, prema njegovim tvrdnjama, nepravedno nametnuti.

Hašim Tači, Filip Kosnet Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je danas da će u bliskoj budućnosti "Kosovo i Albanija živeti zajedno bez granica", prenela je prištinska Koha-Printsrkin: Facebook/Hashim Thaçi

Tači je naveo i da će nastaviti svoj angažman u tom cilju, dodajući da je to "od vitalnog značaja".

Tači je to kazao prilikom dodele zvanja počasnog građanina u albanskom gradu Krum.

- Mi ćemo zajedno živeti u bliskoj budućnosti u zajedničkoj državi Kosova i Albanije. Budite sigurni da je veoma lako ostvariti taj san - naveo je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    25. maj 2019 | 20:59

    Moj rad u Yugi i odbijanje doprinosa od plate za nerazvijeno Kosovo ce vratite, dok smo mi pomagali Enver Hodza je gradii bunkere, to scipe nece moc, odmah tuzba na medjunarodni sud. Kradja teritorija je prokleta.

  • bob

    25. maj 2019 | 18:34

    Hoćeš hoćeš prvo u ćorku

  • rat i mir

    25. maj 2019 | 22:14

    Braco srbi, do godine u Prizrenu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA