≫ 

Vučić čestitao Orbanu pobedu na izborima za EP, mađarski premijer mu poručio: Možete da se oslonite na našu pomoć na evropskom putu Srbije

Orban je u telefonskom razgovoru s Vučićem naglasio da će se posle "rekordne pobede" posvetiti brizi za Mađarsku i mađarski narod, ali i daljem razvoju bilateralnih odnosa sa Srbijom - saopšteno je iz kabineta predsednikak Srbije,

  • 6

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je jutros premijeru Mađarske Viktoru Orbanu ubedljivo najbolji rezultat njegove stranke Fides na evropskim izborima.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednikak Srbije, Orban je u telefonskom razgovoru s Vučićem naglasio da će se posle, kako je rekao, "rekordne pobede" posvetiti brizi za Mađarsku i mađarski narod, ali i daljem razvoju bilateralnih odnosa sa Srbijom.

- Vi, gospodine predsedniče, možete da se oslonite na aktivnu podršku i snažnu pomoć Mađarske na evropskom putu Srbije, kao i za jačanje međusobne saradnje u svim oblastima - istakao je mađrski premijer.

Dvojica sagovornika su ponovo konstatovali da su odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou u zajedničkoj istoriji, zasnovani na međusobnom poštovanju i razumevanju, ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    27. maj 2019 | 09:18

    Sve čestitke za gospodina orbana koi može biti uzor srpskim političarima

  • Pretorijanac

    27. maj 2019 | 09:28

    Kad nas toliko podržava, neka onda povuče priznanje Kosova...

  • Hrvoje

    27. maj 2019 | 10:02

    A šta tebe žuljaju EU izbori? Eto i Popovac izvisio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA