Vučić čestitao predsedniku Evropske narodne partije Dolu: Uveren sam da ćete nastaviti blisku saradnju sa svojim članicama na Balkanu

Primite, molim Vas, moje srdačne pozdrave i najbolje želje za uspešan rad u vođenju Evropske narodne partije - navodi se u pismu predsednika Srbije

  • 17

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić čestitao je pismo predsedniku Evropske narodne partije (EPP) Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament i izneo uverenje da će EPP nastaviti da blisko sarađuje sa svojim članicama na Balkanu.

- Iskreno Vam čestitam na rezultatima izbora za Evropski parlament. Najveći broj mandata koji je Evropska narodna partija osvojila, pokazuje da su naporan rad i posvećenost promovisanju vrednosti i principa ove političke porodice rezultirali poverenjem glasača - poručio je lider SNS-a, saopštila je ova stranka.

Vučić je naveo da je uveren da će Dol nastaviti da sa uspehom vodi porodicu stranaka koja zagovara ljudsko dostojanstvo, slobodu, odgovornost, jednakost, pravdu, solidarnost, tržišnu ekonomiju i snažniju i ujedinjeniju Evropu, ali i bližu saradnju sa članicama na Balkanu.

- Verujem da Srpska napredna stranka može značajno da doprinese osnovnim cilevima Evropske narodne partije i Evrope za sve. Primite, molim Vas, moje srdačne pozdrave i najbolje želje za uspešan rad u vođenju Evropske narodne partije - navodi se u pismu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    27. maj 2019 | 11:01

    Nadamo se dobroj i uspesnoj saradnji. Cestitke.

  • Djape ja

    27. maj 2019 | 10:24

    Iskrene čestitke na pobedi predsedniku narodne partije Dolu.

  • Tara

    27. maj 2019 | 11:14

    A bice i Srbija punopravna članica, ali svakako dobro je nastaviti saradnju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA