≫ 

Šešelj ponovo šokira javnost: Montiram gusenice oklopnog vozila na džip, kako bih sledeći put mnogo lakše gazio bagru

Šešelj izneo opasnu pretnju na Tviteru

  • 38

Lidera radikala Vojislav Šešelj pre dva dana ponovo je dospeo u centar pažnje kada je došao u sukob sa Boškom Obradovićem, koji je sa svojim pristalicama pokušao da blokira prolaz njegovog vozila. Očito, u vezi sa tim događajem, Šešelj je, po sopstvenom priznanju, nabavio gusenice oklopnog vozila, koje će namontirati na džip, kako bih sledeći put, kako je napisao na Tviteru, "mnogo lakše gazio bagru".

- Na vojnom otpadu našao sam u odličnom stanju gusenice nekog oklopnog vozila. Sad će majstor da mi ih montira na džip, kako bih sledeći put mnogo lakše gazio bagru koja mi se drsko ispreči na putu, u nameri ometanja obavljanja moje poslaničke dužnosti, koju mi je narod na izborima poverio - napisao je Šešelj na Tviteru.

Podsećamo, ispred Skupštine Srbije uoči početka sednice o Kosovu i Metohiji došlo je do incidenta kada je Boško Obradović sa svojim pristalicama pokušao da blokira put vozilu u kojem je bio predsednik SRS Vojislav Šešelj.

Prilikom izlaska iz vozila, došlo je do dobacivanja, koje je preraslo u verbalni konflikt, posle čega je član Šešeljevog obezbeđenja izašao iz kola i palicom udario Jugoslava Kiprijanovića, člana Dveri.

Stranačke kolege Vojislava Šešelja s jedne strane, ali i pristalice Boška Obradovića s druge, sprečili su da sve preraste u još ozbiljniji incident.

VIDEO: Sukob Šešelja i Boška Obradovića, vozač lidera radikala nasrnuo na mladića drvenom palicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA