Priština opet juriša na Interpol: Pacoli tvrdi da će Češka podržati novu kandidaturu Kosova (VIDEO)

Ministar Petriček je rekao da će Češka podržati Kosovo, kao što je to činila i ranije - rekao je Pacoli, koji se sastao sa ministrom inostranih poslova te zemlje

  • 11

"Češka će podržati Kosovo prilikom njegove kandidature za članstvo u Interpolu", saopštio je ministar inostranih poslova te zemlje Tomas Petriček, koji se u Pragu sastao sa ministrom inostranih poslova Kosova Bedžetom Pacolijem, tokom njegove zvanične dvodnevne posete glavnom gradu Češke.

- Ministar Petriček je rekao da će Češka podržati Kosovo, kao što je to činila i ranije. Složili smo se oko potrebe da produbimo naše odnose u svim oblastima - rekao je Pacoli, koji se sastao sa i češkim potpredsednikom vlade i ministrom industrije i trgovine Karelom Havličekom.

Pacoli je na Fejsbuku napisao da su sastanci bili usredsređeni na jačanje bilateralnih odnosa i podršku Češke međunarodnim integracijama Kosova, preneo je RTK2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • УН

    14. jun 2019 | 14:11

    Космет је Србија, полако и остале земље повлаче признање!

  • Andrej

    14. jun 2019 | 14:04

    Po opkladu hostapleru, da nece! Uvek izbace nesto bombicasto kao pokusaj neposrednog uticaja na druge zemlje, da glasaju za clanstvo, po principu ako Ceska vec glasa...

  • Kemo iz Berna

    14. jun 2019 | 14:33

    Tebe odavno treba uhapsiti Jos kako si babu U luganu ovejo inace si Bio stalna musterija CH policiji nisi imao ni za cigare ....pricao Mi je Ramiz tvoj pajtos Koji ti je donosio cigare U zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA