≫ 

Obradović je dao svoj maksimum da se dopadne Palmeru: Vesić opisao 4 različite poruke opozicije

- Oni jednu priču imaju za ambasade, tamo pričaju o Kosovu kao o nezavisnoj državi, na ulicu napadaju Vučića što pokušava da reši problem Kosova, treću poruku šalju Srbima sa Kosova, a četvrtu poruku pričaju u inostranstvu - rekao je Vesić

  • 59

Boško Obradović je dao svoj maksimum kako bi se svideo zameniku pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmeru, rekao je danas funkcioner SNS Goran Vesić, povodom nedavne izjave Obradovića da SAD u njima vidi alternativu sadašnjoj vlasti.

- Nemojte da se čudite da je on dao sve od sebe da se dopadne Palmeru, jer to rade Boško Obradović i Dragan Ðilas. Oni jednu priču imaju za ambasade, tamo pričaju o Kosovu kao o nezavisnoj državi, na ulicu napadaju Vučića što pokušava da reši problem Kosova, treću poruku šalju Srbima sa Kosova, a četvrtu poruku pričaju u inostranstvu -  rekao je Vesić za Pink.

On je napomenuo da, za razliku od opozicije, predsednik Srbije govori svuda istu priču gde god da se nalazi.

Deo opozicije sastao pre manje od nedelju dana u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metju Palmer.

Sastanku su prisustvovali osnivači Saveza za Srbiju - predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, lider Dveri Boško Obradović, a na sastanku je bio i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milo

    16. jun 2019 | 13:02

    Obradović može samo da sanja o tome da ce ikada doci na vlast.

  • Mila

    16. jun 2019 | 12:59

    Podrska Amerike im nista ne znaci jer narod ima poslednju rec!

  • Danijel

    16. jun 2019 | 12:56

    Od opozicije mogu samo da se ocekuju lazi i licemerje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA