≫ 

Bogoljub Karić objasnio kako se zastava tzv. Kosova našla ispred njegovog tržnog centra u Minsku

OK Srbije je prihvatio da učestvuje na Evropskim igrama u Minsku, na kojima učestvuju i sportisti takozvane države Kosovo, a organizatori su istakli zastave svih učesnica - rekao je lider Pokreta snaga Srbije - BK

  • 9
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Povodom medijskih natpisa, da je Bogoljub Karić postavio ispred svog velelepnog trgovinsko-rekreativnog kompleksa Dana mol u Minsku zastavu samoproklamovane države Kosovo, lider i osnivač Pokreta snaga Srbije - BK oštro negira sve navode, ukazujući da je reč o malicioznim i instruisanim informacijama poteklim od određenih interesnih grupa i centara moći.

U tekstu se nigde ne navodi da se u Minsku održavaju 2. Evropske igre, u organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta, na kojima su među 4.000 učesnika i sportisti iz Srbije, ali i iz tzv. države Kosovo koja je već godinama punopravna članica Međunarodnog olimpijskog komiteta.

- Olimpijski komitet Srbije je prihvatio da učestvuje na Evropskim igrama u Minsku na kojima učestvuju i sportisti takozvane države Kosovo. Organizatori su istakli zastave svih učesnica na mestima za koja oni smatraju da su najreprezentativnija i najbolja za promociju velikog evropskog sportskog takmičenja - izjavio je Bogoljub Karić za Telegraf.rs.

Lider i osnivač Pokreta snaga Srbije - BK poručio je da veruje kako srpski narod nepogrešivo zna ko su prave patriote, te da neće "nasesti na podmetačine".

- Ja duboko i iskreno verujem u srpski narod i znam da on i te kako dobro i nepogrešivo zna ko su prave patriote i da nikad neće nasesti na podmetačine da su Bogoljub Karić i porodica Karić izdajnici Srbije - poručio je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije - BK.

U ambasadi Srbije rekli su da će zastava samoproglašene države Kosovo biti hitno uklonjena.

- Ambasador Veljko Kovačević obavestiće predsednika Aleksandra Lukašenka o spornoj zastavi i zatražiti njeno hitno uklanjanje - navode u ambasadi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nada

    21. jun 2019 | 16:12

    sto se nije bunio kad je video zastavu ispred svog trznog centra? vec sad, kad se digla dzeva.. kakav licemer

  • Srbija

    21. jun 2019 | 14:31

    Kako god i šta god, tu zastavu tamo nije trebalo da stavlja...

  • Dika

    22. jun 2019 | 07:13

    Sve ti verujemo Karicu..Ti si jedini partiota i rodolnub...Svi ostali lazu, jedino si ti pravi Srbin..Sram te bre bilo,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA