Brnabić postaje članica SNS: "Nadam da će me prihvatiti kao svoj deo"

Brnabić i Vučić sve češće razgovaraju o tome da premijerka treba da postane deo vladajuće partije i čak da preuzeme neku od vladajućih funkcija

  • 44

Premijerka Srbije Ana Brnabić postaće u narenom periodu pojačanje Srpske napredne stranke (SNS), piše danas "Blic" tvrdeći da će premijerka biti samo jedno novih lica naprednjaka, ali ne i jedina jer će ih "biti još dosta".

Brnabić i Vučić sve češće razgovaraju o tome da premijerka treba da postane deo vladajuće partije i čak da preuzeme neku od vladajućih funkcija, piše "Blic" pozivajući se na izvore u vrhu SNS.

- Vučić je zadovoljan poslom koji je Brnabić obavila i rezultatima Vlade od kada je ona na njenom čelu. Dosta pričaju, pa su se tako dotakli i teme učlanjenja u SNS. To je do sada trebalo više puta da se dogodi, ali su uvek državničke obaveze predsednika i premiejrke tome stajale na putu - rekao je "Blicu" sagovornik iz vrha SNS.

Aleksandar Vučić Vučić i Brnabić - Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Izvor blizak Vučiću i Brnabić ističe da je potpisivanje članske karte SNS "pitanje formalnosti" i da bi trebalo da bude ozvaničeno kada i sve ostale najavljene promene u stranci.

Brnabić je, podseća list, prošle godine rekla da razmišlja o učlanjenju, a na pitanje da li je posle godinu dana "imala dovoljuno vremena da razmisli i prelomi", rekla da "ima najbolje moguće mišljenje" o SNS.

Brnabić je za "Blic" rekla da je SNS stranka koja je vođena Aleksandrom Vučićem sprovela najteže i najhrabrije reforme u našoj zemlji" i da ju je stranka podržala "kada mnogi drugi ne bi".

- Danas mogu da vam kažem da volim i poštujem ovu stranku i da se nadam da će me prihvatiti kao svoj deo - rekla je Brnabić za "Blic".

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA