≫ 

Milutinu Jeličiću Jutki vraćaju mandat u Skupštini opštine Brus?

Vraćanje mandata Jutki će biti tačka dnevnog reda sednice lokalne skupštine, a odluku o potvrđivanju mandata potpisao predsednik Skupštine opštine Miroslav Panić - prenose mediji

  • 15

Bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, osumnjičenom za seksualno uznemiravanje, na današnjoj sednici Skupštine opštine biće vraćen odbornički mandat, saznaje list Blic.

Blic prenosi da će vraćanje mandata Jutki biti tačka dnevnog reda sednice lokalne skupštine i da je odluku o potvrđivanju mandata potpisao predsednik Skupštine opštine Miroslav Panić.

Jeličić je, nakon što je izabran za predsednika opštine, vratio odbornički mandat. Međutim, ako bi mu se taj mandat sada vratio, on bi ponovo mogao da se kandiduje za predsednika opštine.

Marija Lukić, koja je protiv Jutke pokrenula sudski postupak za polno uznemiravanje, kazala je da je ta situacija apsurdna.

- Sve je ovo apsurdno, uostalom kao i sve do sada. Ne mogu da verujem na šta je Jeličić sve spreman, ali ne samo on, već i predsednik SO Miroslav Panić koji radi sve kako mu Jutka kaže - kazala je Lukić za "Blic".

VIDEO: Dobrivoje Lukić prvi put progovorio o paklu koji je prošao sa suprugom Marijom u Brusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Casper👻

    27. jun 2019 | 12:18

    Bez obzira što zakkon predviđa prezumpciju nevinosti dok se krivica ne dokaže, ovog čoveka rulja osudila pre suda. Vešajte ga ako je kriv, ali prvo neka sud to utvrdi.

  • Žika Živac

    27. jun 2019 | 08:46

    Videćemo mi njega na nekoj drugoj poziciji dogodine.Kod njih ko god napravi glupost ne ide u zatvor,ne isključuju ga iz stranke,već ide na drugu poziciju!

  • janko

    27. jun 2019 | 08:53

    To samo u Srbiji moze gde licni interes i para caruju. Para je opaka stvar malo casnih obraza koje ona ne moze da kupi za trice i kucine. SNS se ne oglasava ceka da "Pravedno" sudstvo donese odluku pa ce onda da prigrli JUTKU I JUTLIN KADAR kao najrodjenije. E moki SNS-ovci vas ce da pokopa korumpirani kadar, izmilece vam iz dupeta i sve ce vas obeleziti i pokopati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA