≫ 

Zbog čega su sinoć helikopteri nadletali sever Kosova? Oglasio se portparol Kfora, evo o čemu je reč

- Ništa neočekivano ne može da se dogodi i Kfor nastavlja da održava odnose i komunikaciju sa svim relevantnim intitucijama na Kosovu i u Srbiji - rekao je Graso

  • 10
Camp Bondsteel, Kosovo, Kfor, Kamp Bondstil Foto: Telegraf

Portparol Kfora Vinčenco Graso rekao je da na severu Kosova, prema saznanjima ove vojne misije, ne postoji opasnost od humanitarne krize.

Graso je za današnje izdanje lista Politika, na pitanje o letovima helikoptera Kfora u utorak uveče nad mestima na severu Kosova, rekao da je "noćni let helikoptera bio uobičajena obuka nove posade, jer je njihova rotacija u toku".

Prema njegovim rečima, "bezbednosna situacija je mirna i pod kontrolom".

- Ništa neočekivano ne može da se dogodi i Kfor nastavlja da održava odnose i komunikaciju sa svim relevantnim intitucijama na Kosovu i u Srbiji - rekao je Graso.

VIDEO: Telegraf u helikopteru Kfora iznad Kosova i Metohije

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    27. jun 2019 | 08:56

    Nadletali kao Haradinajeva izvidnica i velika podrska, kad ode sa kosova pisace knjige o siptarskim zlotvorima da ocisti savest koju je Haradinaj kupio sa njegovom cascu i obrazom.

  • Maksim

    27. jun 2019 | 11:00

    Mislim da je najbolje da stacioniramo dovoljne snage u kopnenoj zoni bezbednosti za odbranu naših gradjana na Kosovu i Metohiji.Nase desantne jedinice moraju biti spremne da munjevito izadju na Ibar.Ukoliko siptarski narko kartel krene na goloruke gradjane zna se šta je činiti.

  • Andrej

    27. jun 2019 | 10:21

    A sto ne vezbaste prema jugu...ili mozda prema zapadu Kosova, kako se bas uvezbavate prema severu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA