• 10

Zbog čega su sinoć helikopteri nadletali sever Kosova? Oglasio se portparol Kfora, evo o čemu je reč

- Ništa neočekivano ne može da se dogodi i Kfor nastavlja da održava odnose i komunikaciju sa svim relevantnim intitucijama na Kosovu i u Srbiji - rekao je Graso

  • 10

Portparol Kfora Vinčenco Graso rekao je da na severu Kosova, prema saznanjima ove vojne misije, ne postoji opasnost od humanitarne krize.

Graso je za današnje izdanje lista Politika, na pitanje o letovima helikoptera Kfora u utorak uveče nad mestima na severu Kosova, rekao da je "noćni let helikoptera bio uobičajena obuka nove posade, jer je njihova rotacija u toku".

Prema njegovim rečima, "bezbednosna situacija je mirna i pod kontrolom".

- Ništa neočekivano ne može da se dogodi i Kfor nastavlja da održava odnose i komunikaciju sa svim relevantnim intitucijama na Kosovu i u Srbiji - rekao je Graso.

VIDEO: Telegraf u helikopteru Kfora iznad Kosova i Metohije

(Telegraf.rs/Beta)

Komentari

  • Maksim

    Mislim da je najbolje da stacioniramo dovoljne snage u kopnenoj zoni bezbednosti za odbranu naših gradjana na Kosovu i Metohiji.Nase desantne jedinice moraju biti spremne da munjevito izadju na Ibar.Ukoliko siptarski narko kartel krene na goloruke gradjane zna se šta je činiti.

  • Snooker

    Tepali komarci..

  • Lola

    Jel' to onaj isti opet daje mutne izjave? Vežba, ha hajd' da mu verujem kao i prošli put kad se pravio lud a Srbe hapsili k'o. kriminalce.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima