• 25

Jutka može da bude predsednik opštine, ali bez SNS-a: Vučić o povratku Jeličića na čelo Brusa

Kada postoji osnov sumnje i krivična prijava, Srpska napredna stranka kaže da se proces vodi, neće se mešati u rad institucija - poručio je Vučić

  • 25

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da se Srpska napredna stranka ne meša u rad institucija i da, kada je reč o slučaju nekadašnjeg predsednika opštine Brus, Milutina Jelučića Jutke, čeka da nadležni urade svoj posao.

Na pitanje zašto se SNS ne odriče ljudi poput Milutina Jeličića Jutke iz Brusa, Milana Božića iz Požege ili Dragoljba Simonovića iz Grocke, Vučić je rekao da je SNS, za razliku od drugih, odgovorna stranka i da će odluke donositi posle presuda.

Kada postoji osnov sumnje i krivična prijava, kao što je to slučaj sa predsednikom opštine Brus, Srpska napredna stranka kaže da se proces vodi, neće se mešati u rad institucija, ali "nećeš više moći da budeš predsednik opštine", poručio je Vučić.

- U tome je razlika između Srpske napredne stranke i drugih, jer druge stranke to nisu činile. Evo, sad čujem da govore kako će Jutka ponovo biti predsednik opštine. Možda, ali bez SNS-a, a to će biti teško - rekao je predsednik i rekao da će sačekati da se proces završi, pa će onda odlučiti o daljim potezima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dakki

    Jutka nece biti vise predsednik opstine Brusa.

  • Marija

    SNS nikada neće podržati ljude kao što je Jutka.

  • Jovana

    Svakom po zasluzi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima