Jutka može da bude predsednik opštine, ali bez SNS-a: Vučić o povratku Jeličića na čelo Brusa

Kada postoji osnov sumnje i krivična prijava, Srpska napredna stranka kaže da se proces vodi, neće se mešati u rad institucija - poručio je Vučić

  • 25

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da se Srpska napredna stranka ne meša u rad institucija i da, kada je reč o slučaju nekadašnjeg predsednika opštine Brus, Milutina Jelučića Jutke, čeka da nadležni urade svoj posao.

Na pitanje zašto se SNS ne odriče ljudi poput Milutina Jeličića Jutke iz Brusa, Milana Božića iz Požege ili Dragoljba Simonovića iz Grocke, Vučić je rekao da je SNS, za razliku od drugih, odgovorna stranka i da će odluke donositi posle presuda.

Kada postoji osnov sumnje i krivična prijava, kao što je to slučaj sa predsednikom opštine Brus, Srpska napredna stranka kaže da se proces vodi, neće se mešati u rad institucija, ali "nećeš više moći da budeš predsednik opštine", poručio je Vučić.

- U tome je razlika između Srpske napredne stranke i drugih, jer druge stranke to nisu činile. Evo, sad čujem da govore kako će Jutka ponovo biti predsednik opštine. Možda, ali bez SNS-a, a to će biti teško - rekao je predsednik i rekao da će sačekati da se proces završi, pa će onda odlučiti o daljim potezima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruzica

    28. jun 2019 | 22:13

    Ma nece Vucic dozvoliti da mulj ostane u okvirima stranke,za sve za koje se dokaze da su krivi sledi ispisnica.

  • Hedona

    28. jun 2019 | 19:07

    Jutku će mandat da vrati DS oni su to zakuvali. Jutka više neće biti na čelu SNS-a.

  • Neda

    28. jun 2019 | 22:13

    Prvo treba sačekati da se vidi šta nadležni za Jutkin slučaj kažu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA