≫ 

Palma se oglasio nakon vesti o trovanju u jagodinskom Akvaparku: "Sve je laž"

On je u istom obraćanju naveo i da su na njihov zahtev, u prisustvu policije, urađene kompletne analize vode i analiza je pokazala da su svi parametri potpuno ispravni

  • 9

Nakon vesti da je oko 16 mališana posle treninga u bazenu u Akva parku u Jagodini, hitno prevezeno u bolnicu, jer im je pozlilo, oglasio se predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma.

Oni su iste večeri smešteni na Odeljenju pedijatrije jagodinske bolnice, zbog, kako je tad navedeno - "posledica nestručnog rukovanja hemikalijama za čišćenje vode."

- Očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski Akvapark najposećeniji i što je Jagodina postala turistički centar. Neki mediji su objavili da su se navodno deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom što je laž i otvoreni napad na najposećeniji Akva park u Srbiji. U tom trenutku su se, u istom bazenu, nalazila deca iz još dva plivačka kluba koja nisu imala nikakvih reakcija. Član uprave kluba i roditelj jednog deteta iz tog plivačkog kluba, čija su deca reagovala, i koji je podigao tu lažnu medijsku hajku, opozicionar je iz Ćuprije - naveo je u saopštenju Palma.

Maja Gojković, konsultacije Oglasio se i Palma; Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

On je u istom obraćanju naveo i da su na njihov zahtev, u prisustvu policije, urađene kompletne analize vode i analiza je pokazala da su svi parametri potpuno ispravni.

- Molim one koji misle da je Srbija samo Beograd da dođu u Jagodinu, a ja ću im biti dobar domaćin - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    10. jul 2019 | 14:59

    Na cemu se odnosi taj laz ko najvise laze? Zasto direktor bolnice iskljucio telefon i nije se javio na pozive roditelja te dece pitam zasto???

  • Vlada KS

    10. jul 2019 | 14:40

    Lepo kaže Palma da sve je laž. Traje već 7 godina

  • .

    10. jul 2019 | 14:36

    ... samoo pustaaaa laaaz sto se oko nas u krug vrti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA