≫ 

"Imamo u opoziciji svetskog stručnjaka za astrologiju": Gori Tviter zbog diplome poslanice DJB

Imamo u opoziciji svetskog stručnjaka za astrologiju, šta kažu zvezde, otkrite nam, kako da zaspim noćas, kada će nam biti bolje - bio je jedan od komentara na Tviteru

  • 3
branka stamenkovic

Foto: Pixabay, Printskrin: Youtube/Parlament.rs

U jeku priče o preispitivanju diploma političara, na Tviteru se povela nova polemika, a u središtu se našla predsednica Dosta je bilo i poslanica, Branka Stamenković, kojoj u zvaničnoj biografiji stoji da je završila postdiplomske studije iz kulturološke astronomije i astrologije.

Da li smo principijelni u borbi protiv lažnih diploma ili one smetaju samo kod političkih protivnika, bio je jedan od komentara posle kog su se društvene mreže usijale od komentara.

 

Kako se poslanica nije oglašavala ovim povodom, u njenu odbranu stao je stranački kolega, Saša Radulović, koji je rekao da je Branka Stamenković u svetu priznata među astrolozima i da se istom bavila godinama.

- Branka je završila srednju školu i nikada ništa drugačije nije ni tvrdila. Ima i dve godine više škole koju nije završila. Branka se takođe godinama bavila astrologijom i u svetu je priznata među astrolozima. Tako su je i bez završenog fakulteta (to je tamo moguće) pozvali na master iz uticaja astrologije na kulturu i platili joj stipendiju. To se u Velikoj Britaniji tako radi - napisao je on, što je naročito izazvalo lavinu komentara.

 

Ipak, Radulović se nije obazirao na podsmevanje tviteraša, već je nastavio sa odbranom svoje poslanice.

Printscreen/Twitter/SasaRadulovich

- Ovo je genijalno! Imamo u opoziciji svetskog stručnjaka za astrologiju! Pa šta kažu zvezde, otkrite nam, kako da zaspim noćas, kada će nam biti bolje?!? - bio je jedan od komentara na Tviteru, a pojedini su se pitali "kako joj zvezde nisu rekle da ne bi trebalo da se bavi politikom".

Printscreen/Twitter/RihaAntonela

U zvaničnoj biogradiji poslanice Dosta je Bilo, Branke Stamenković, navodi se da se bavila prevođenjem i izdavanjem knjiga iz oblasti popularne psihologije i astrologije.

Autor je i brojnih članaka koji su objavljivani u desetinama međunarodnih časopisa na četiri kontinenta. Kao stipendista britanskog Sofija centra za proučavanje kosmologije u kulturi, iste godine upisala je i postdiplomske akademske studije iz kulturološke astronomije i astrologije na velškom univerzitetu Triniti Sent Dejvid u Lampeteru, Velika Britanija.

 

Ona se danas oglasila na Tviteru, ocenila da je "krenula kampanja protiv njenih diploma" i poručila da nikad nije ni krila koju školu je završila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ndejan

    13. jul 2019 | 15:24

    Ovo je za rubriku...Verovali ili ne!!!

  • DLZ

    13. jul 2019 | 14:46

    Za razliku od laznih doktora i diploma,ovde nista nije sporno.Moze da se nekome svidja ili ne ,ali ova zena mnogo iritira naorednjake,u svskoj debati ih dobro namuci.Bravo za akciju od pre tri meseca sa tv i novinama,vrlo inteligentno uradjeno u saradnji sa Hanom Adrovic..

  • Тодорић

    13. jul 2019 | 15:34

    Беспослен поп,итд.У иностранству је могуће прескочити онолико разреда колико је знање.И код нас такође.Ја сам прескочила две године средње,и уписала Вишу уз полагање допунских испита.То је урадио и мој отац,из друге године гимназије,уписао је факултет и магистрирао,постао асистент,доцент,редовни професор и Вице ректор би,два пута.У чему је проблем?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA