Balša Božović: Opozicija je zbunjena

On je rekao da ne bi voleo da unutar Saveza za Srbiju više ratuju između sebe

  • 57

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je da je neodgovorno da se iz opozicije daju pojedinačne izjave o bojkotu izbora kao i da medju opozicijom mora postojati dijalog.

- Opozicija je zbunjena. Pojavio se bojkot izbora kao opcija. To je ideja koju treba ozbiljno razmotriti ukoliko ne uspemo da se izborimo za uslove za poštene i slobodne izbore. Neodgovorno je da iz opozicije idu pojedinačne izjave o bojkotu a da nismo svi zajedno razgovarali o tome - rekao je Božović za novi broj nedeljnika NiN.

Božović je rekao da mu se čini da se opozicija i sama boji dijaloga i napomenuo da je za demokratsku Srbiju neophodan dijalog u opoziciji i da se vidi šta to podrazumevaju fer uslovi".

- Zoran Živković, Tatjana Macura, Ne davimo Beograd, Pokret slobodnih građana... oni nisu za mene sumnjivi samo zato što misle drugačije od Saveza za Srbiju. Pa na šta bi to ličilo kada bismo svi mislili isto -  rekao je Božović.

On je rekao da ne bi voleo da unutar Saveza za Srbiju više ratuju između sebe, nego da obave zadatak koji u ime građana moraju da obave.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. jul 2019 | 14:24

    Opozicija je u mnogo gorem stanju od zbunjenosti.

  • RADANOVIC

    18. jul 2019 | 14:36

    Opozicija je neobrazovana i neskolovana sada se vade na druge i govore kako drugi nemaju diplome. Nemajuu ni podrsku ni kadrove.

  • Ivan

    18. jul 2019 | 14:36

    Opozivija se raspada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA